Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

SM i styrkelyft och bänkpress för ungdom och junior 2021

Här kommer info om anmälan till SM i styrkelyft och bänkpress för ungdom och junior 2021, som går i Nässjö den 18-21 november.

Anmälan görs genom mejl till info@lundstk.se med sista anmälningsdag 10 oktober. Ange namn, ålderskategori, tävlingsgren (styrkelyft och/eller endast bänkpress) och viktklass.

För kval till tävlingen gäller kvalresultat efter U/J SM 2020-02-14. Resultat under Tävlingsperiod 2 (kval/ranking) 7-24 oktober räknas också, även om anmälningstiden gått ut. Det går alltså att kvala på DM i Höllviken 16-17 oktober, men ange i så fall detta i anmälan.

Jag bifogar inbjudan från arrangören som innehåller mer detaljerad information om tävlingen, lokal och boende etc. Det som står om anmälan gäller INTE er som lyftare, eftersom anmälan går genom klubben. Sista anmälningsdag för Lunds TKs lyftare är alltså 10 oktober och görs till info@lundstk.se. Klubben står även för anmälningsavgift till tävling på SM-nivå.
Bilagor:
Erik Ormegard, Tävlingsansvarig, den 19 september kl. 14:17