Funktionärer till Serie 1, söndagen 2/2

Söndagen den 2/2 arrangerar Lunds TK den ena tävlingen som hålls för serieomgång 1 i styrkelyft och bänkpress 2020. Om vi är många som hjälps åt så kan vi göra det här till en riktigt väl genomförd tävling.

Alla klubbens licensierade lyftare som har möjlighet förväntas att hjälpa till på något sätt under hemmatävling, åtminstone med fix före/efter tävling, som angivet i tävlingspolicyn. Även olicensierade får förstås också gärna hjälpa till. Arbete kan exempelvis innebära att ställa i ordning inför tävlingen (vilket oftast görs kvällen innan), klova under tävlingen, sitta i sekretariatet, sälja fika och/eller att städa undan efter tävlingen.

Som en bonus har klubbens Daniel Richter från Styrkelabbet erbjudit 1 års premium i träningsappen Styrkelabbet till de som ställer upp som funktionärer under tävlingen. Det är ett väldigt generöst erbjudande som vi tackar stort för!

Anmälan av intresse för att vara funktionär görs genom att höra av sig till mig, exempelvis genom att maila info@lundstk.se, i så god tid som möjligt.
Erik Ormegard, Tävlingsansvarig, den 3 januari kl. 15:46