Ordinare öppettider: Måndag - Fredag 08.00 - 22.00
Lördag - Söndag 12.00 - 18.00
Kanslitid: Tisdagar 18.00 - 19.30

Anmälan till DM i styrkelyft 2019

Anmälan till DM i styrkelyft 2019

DM i styrkelyft går av stapeln i Skurup, på Hälsopunkten (Upplagsgatan 10) den 16 och 17 november. Anmälan sker genom länkat Google-formulär.

Sista anmälningsdag för Lunds TKs lyftare är måndag 21 oktober. Invägning för första gruppen kommer vara 07.00-08.30, men först efter anmälningstidens slut fastställs det slutgiltiga tävlingsprogrammet (gruppindelning och tider). Om någon är intresserad av att hjälpa till som funktionär på tävlingen, vilket alltid uppskattas, så kan de höra av sig till Carolin Larsson (se kontakt nedan). Meddela i så fall gärna detta till mig, Erik Ormegard, eller maila info@lundstk.se också. Här kommer lite information från arrangörerna:
Det finns ett fåtal parkeringar utanför gymmet och på parkeringen mitt emot. Man kan även parkera längs de flesta gatorna runt omkring, men tänk på att inte parkera framför grindar och utfarter då företagen runt omkring även är öppna på helgerna. Samåkning är att föredra.

Bastu finns i lokalen, men startas av användaren. Tidigaste insläpp är ca 1 timme innan invägning.

Lättare förtäring som tex korv, frallor, läsk, kaffe, kexchoklad, Nocco och Celsius kommer att finnas till försäljning. Vi tar kontanter, kort och Swish.

Övriga frågor besvaras av: magnus.ekvall@minepost.nu eller carolinlarsson1@gmail.com, även de som kan tänkas hjälpa till kan höra av sig till Carolin.
Lunds TK, den 26 september 2019 kl. 10:38

Följ Lunds TK på: