Träningstider i IFK-hallen samt lite information

Från och med måndag 7/1 har vi möjlighet att träna i IFK-hallen på följande tider:
Måndag - Fredag mellan 08.00-17.30 samt 20.30-22.00. Vänligen respektera tiderna.

Ytterdörren till IFK-hallen öppnas kl. 08.00. Om innerdörren är låst, ring Marcus på IFK:s kansli ("Paviljongen" på Centrala IP) på 046-211830.

Det är många som frågat när vi kan vara igång i vår egen lokal igen. Förhoppningen initialt var att det skulle röra sig om en liten incident med en mindre inverkan på lokalen, men tyvärr har sot och brandrök rört sig under innertaket. Som konsekvens av detta måste taket åtgärdas. Vidare är podiet fullständigt kontaminerat vilket innebär att detta kommer att bytas ut, därtill sannolikt en hel del av träpanelerna utmed väggarna. Lokalen som sådan måste även helt saneras. En väldigt optimistisk tidplan rör sig om minst en månad. Vi kommer att få närmare besked om tidsåtgång efter den 7/1.

Detta innebär i sin tur att medlemsavgiften för 2019 kommer att reduceras, hur mycket återkommer vi med. Redan inbetalad medlemsavgift återbetalas om så önskas; hör av er till info@lundstk.se i så fall. Ett annat alternativ är att låta avgiften stå kvar för att efter vi åter öppnat få en del återbetalad.

Under kvällen idag har styrelse och en del medlemmar packat nästan all vår utrustning som sedan kommer att skickas för sanering på lördag. Det återstår en del att packa ner och vi återupptar arbetet imorgon, fredag, vid klockan 12.00. De som kan och vill är välkomna att komma förbi och hjälpa till. För att komma in på gymmet, gå bort till nödutgången vid judolokalen och gå in den vägen.
Lunds TK, den 27 december 2018 kl. 23:00