Temporär träning efter branden

I väntan på att lokalen återställs efter branden har vi blivit erbjudna följande möjligheter för träning (medlemskap i Lunds TK krävs dock) på andra ställen:

RGA i Malmö
Adress: Baragatan 3, Malmö.
Kontakt: Niclas Anton via Facebook (Messenger) eller via uppgifterna som finns på http://rgamalmo.com/info/.

Taggar för att komma in hos RGA kommer att finnas tillgängliga mot en pantkostnad om 150 kr.

HAK Greppet
Adress: Idrottens Hus, Mellersta Stenbocksgatan 10, Helsingborg.
Kontakt: Aziz (0736-908000) eller Kenneth Amédro via Facebook (Messenger).

Normala öppettider 08.00-22.00, dock begränsat under jul- och nyårshelgerna (Idrottens hus är låst alla helgdagar). De har en anställd vid namn Aziz som håller öppet måndag till fredag mellan 10-12 och 17-22, dock oklart hur han jobbar under mellandagarna. Hör primärt av er till Aziz, sekundärt skicka ett meddelande till Kenneth via Messenger. Det går även att chansa på att det är öppet (i alla fall under vardagar); knacka i så fall på hos HAK Greppet. Förklara i alla lägen vem ni är och hälsa från Kenneth.

Övrigt
Då det är en bit att resa från Lund kan det vara rimligt att försöka koordinera samåkning. Gästboken på hemsidan samt gruppen "Träning på LTK" fungerar som utmärkta forum för att kommunicera med andra om detta. Ju mer vi håller ihop, desto bättre och enklare kommer vi att kunna klara oss genom den här krisen. Materiella skador är jobbiga att hantera men går att lösa. Samtidigt får vi även vara glada över att ingen kommit till skada.

Lunds TK vill även passa på att uttrycka ett stort tack till de träningsanläggningar som sträckt ut en hand för att hjälpa oss!
Lunds TK, den 24 december 2018 kl. 19:04