Ungdomsträning sätter igång för höstterminen!

I motsats till vad många fortfarande tror så är styrketräning i lagom mängd och med rätt teknik nyttigt för barn och ungdomar. Det förutsätter förstås att det utförs på rätt sätt och klubben vill därför se att fler ungdomar lär sig vad som menas med bra styrketräning och hur den utförs. Träningen innebär samtidigt en introduktion till styrkesporterna styrkelyft och tyngdlyftning.

Tidigare terminers upplägg med gemensamma träningstillfällen för ungdomar i åldrarna 12-15 år fortsätter därför från och med torsdagen den 6/9. Den gemensamma träningen är kostnadsfri och sker torsdagar 18.00-19.30. För de ungdomar som går på den gemensamma träningen och som dessutom vill träna utöver det så gäller en lägre medlemsavgift.

Intresse får gärna anmälas till: erik_ormegard@hotmail.com men det går också bra att bara dyka upp. Frågor om träningen tas gärna emot på samma mailadress. Frågor om medlemskap är bäst riktade till klubbens mailadress: info@lundstk.se.
Lunds TK, den 24 augusti kl. 20:42