Serie 2 i styrkelyft och bänkpress

Datum: lördag 12/5 - söndag 13/5.
Invägning: preliminärt 9.00-10.30.
Tävlingsstart: preliminärt 11.00.
Plats: Bollhuset, Lund.
Sista anmälningsdagen är fredag 27 april.

På lördagen arrangeras Polis-SM. I samband med detta finns det möjlighet för ett antal lyftare att tävla för att få ett resultat registrerat på serie 2, trots att man inte deltar i SM-tävlingen. Det finns därför möjlighet att välja datum för klubbens lyftare. Beroende på hur många som anmäler sig kan det finns behov av att ändra tävlingsdagen för vissa, men annars gäller önskat tävlingsdatum.

Observera också att detta innebär att vi kommer behöva hjälp med klovning, sekretariat osv båda dessa dagar. Ett schema kommer att sättas ihop på samma sätt som inför DM i höstas och skickas ut när vi vet hur många som ska tävla och kan hjälpa till. Som vanligt förutsätts licensierade lyftare hjälpa till. All övrig hjälp tas gladeligen emot!

Anmälningslista med mer info sätts upp på klubbrumsdörren ikväll.
Lunds TK, den 11 april kl. 13:28