Ordinare öppettider: Måndag - Fredag 08.00 - 22.00
Lördag - Söndag 12.00 - 18.00
Kanslitid: Tisdagar 18.00 - 19.30

Tack!

Tack!

Stort tack till alla som var med igår och hjälpte till med arrangemanget runt serie 1! Alla som hjälpte till att ställa iordning, städa undan, klovare, sekretariat osv, ingen nämnd ingen glömd.

Serie 2 kommer antagligen att hållas i Lund den 15 maj. Så boka in datumet redan nu, vare sig du ska lyfta eller inte.

Sen en lite uppmaning till alla som har eller planerar att kvala och tävla på SM i klassisk styrkelyft och bänkpress i sommar. Precis som de senaste åren kommer SM att hållas i samband med SM-veckan (Norrköping i år), och alla hotell kommer sannolikt att bokas upp snabbt. Så försök att boka ett boende så snart som möjligt. Tänk på det som står i Tävlingspolicyn:
”I samband med SM-tävlingar på annan ort står föreningen för boendekostnaden upp till 900 kr samt resekostnaden för en tävling. För att hålla nere kostnaderna ligger det i den tävlandes ansvar att göra tidiga bokningar samt att välja de mest ekonomiskt fördelaktiga boende- och resealternativen.”
Vid frågor eller tips och råd vid bokning av boende går det bra att mejla info@lundstk.se eller prata med tävlingsansvarige för styrkelyft och bänkpress.
Lunds TK, den 8 februari 2016 kl. 20:58

Följ Lunds TK på: