Medlemskap

Vi i Lunds TK arbetar aktivt mot doping och för att kunna bli medlem hos oss måste du fylla i en ansvarsförbindelse och lägga i brevlådan utanför kansliet eller lämna in till någon i styrelsen. Utan ansvarsförbindelse får man inget medlemsskap.

Sedan 2014 skickar vi inte längre ut medlemskort utan alla medlemmar måste kunna uppvisa legitimation vid träning.

Det går bra att träna så fort medlemsavgiften är betald och ansvarsförbindelsen är ifylld. Ta med kvitto på betalningen under de första veckorna Ni tränar på bollhuset (eftersom det tar en stund innan vårt medlemsregister blir uppdaterat).

Priser

Vi säljer enbart årskort. Medlemskapet gäller för kalenderåret, det vill säga medlemskapet gäller året ut oavsett när man betalar. Medlemsavgiften för 2019 är:

Ålder Pris Specifikation
Seniorer 1500:-
Juniorer 1000:- Juniorpriset gäller till och med året man fyller 21

Avgiften sätts in på PlusGiro 432964-5 - glöm inte att ange namn, adress, personnummer samt e-postadress! Personuppgifter behandlas i enlighet med Lunds TKs integritetspolicy. Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter samt mall för registerutdrag finns länkat längst ner på denna sidan.

När ansvarsförbindelsen är ifylld och medlemsavgiften betald går det bra att börja träna.

Möjlighet till provträning finns på tisdagar mellan 18-1930 och kostar 50 :-. Även för provträning gäller att underskriven ansvarsförbindelse ska lämnas in.

Våra ordinarie öppettider är

Måndag - Fredag08.00 - 22.00
Lördag - Söndag12.00 - 18.00

Extra öppettider anslås i gästboken.

Alla medlemmar måste respektera våra öppettider. Träning får inte utövas på andra tider än de angivna, även om lokalen står olåst. Missbrukas detta riskerar vederbörande att förlora sitt medlemskap.

Ordningsregler för kraftsporthallen

• Träna i kläder som är lämpade för inomhusträning och använd inomhusskor. På grund av hygienskäl är det inte tillåtet att träna i strumplästen/barfota. Undantaget är det stora tävlingspodiet där det är ok att träna marklyft i strumplästen.
  • Utrustning och redskap ska hanteras varsamt.
  • Efter användning ska skivstänger och viktskivor alltid ställas/hängas tillbaka på sin plats.
  • Efter användning ska konditionsmaskiner och bänkar torkas av med rengöringsspray och papper.
  • Marklyftsträning får endast ske på podierna.
  • PT-verksamhet där ersättning utgår är förbjuden i kraftsporthallen. Sker detta dras medlemskapet in.