Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

Gästboken

Jag instämmer, mycket tråkigt läge vi befinner oss i. Ett bokningssystem var på tal på gårdagens möte, men av olika skäl valde vi att gå ut med en allmän avrådan till att inte träna istället. Ett bokningssystem skulle helt och hållet baseras på heder och samvete, då vi som ideell förening ej har resurser att se till att det efterföljs i praktiken.

Tanken är god, som man brukar säga. Men med över 200 medlemmar i föreningen har vi svårt att tro att alla kommer hålla sig till ett sådant system, än mindre om det helt baseras på moral och ärlighet.
Younes O, den 19 november 2020 kl. 12:51
Tråkigt men förståeligt...
Hoppas folk tar det på allvar så det kan öppna upp som vanligt snart igen!
Eller införa nån form av bokningssystem? 1 person -1 timme där man åtar sig att sprita av allt innan och efter. Max 2 bokningar åt gången.
Jonathan O, den 19 november 2020 kl. 00:43
Med anledning av den senaste tidens ökade smittspridning och regeringens tydliga budskap avråder vi i Lunds TK:s styrelse nu från all form av träning i vår lokal! Vi uppmanar alla våra medlemmar till att följa de råd och restriktioner som Folkhälsomyndigheten går ut med och att inte försöka kringgå dessa. Läget är allvarligt och det kan bli värre, därför behöver vi hjälpas åt!

Vi hoppas såklart på att vår verksamhet kan återgå till det normala inom kort, men med rådande omständigheter kan vi inget annat än att uppmana våra medlemmar till att stanna hemma. Vi följer läget kontinuerligt och kommer fortsätta informera er medlemmar om förändringar sker.

Var försiktiga,
Styrelsen Lunds TK, den 18 november 2020 kl. 21:10
Kanon, tack för info!
Jonathan O, den 17 november 2020 kl. 15:18
Tillägg: det skall såklart inte tolkas som att det är fritt fram att köra på som vanligt bara eftersom vi inte omfattas av restriktionerna. Det vore naivt att tro och vi kommer ta till åtgärder, men åtgärderna skall såklart vara befogade och stå i linje med såväl föreningens intresse samt FHM/Regeringens direktiv och restriktioner. Mer information kommer såklart efter onsdag.
Younes O, den 17 november 2020 kl. 00:14
Hej Jonathan,
Styrelsen har möte på onsdag. Där kommer vi besluta om vidare åtgärd. Vad gäller 8 personers regeln appliceras denna ej för gym, utan gäller för allmäna sammankomster. Vår verksamhet faller under privata tillställningar, och är sålunda rent formellt inte omfattad av besluten, liksom restauranger, simhallar och bibliotek.

Håll tillgodo så kommer mer information inom kort!
Younes O, den 16 november 2020 kl. 23:08
Tjena.
Med tanke på de nya hårda restriktionerna är jag nyfiken på hur folk kan fortsätta träna säkert utan att överstiga 8 personer i lokalen?
Nu med tag-systemet antar jag att det finns statistik på när det är som mest aktivitet samt lugnast på gymmet. Går det att få tillgång till detta så folk kan planera sin träning utefter det?
Finns det nån möjlighet att få till nån form av bokningssystem, likt tvättstugor? Typ att max 8 pers får träna mellan 12-14.

Jag bara tänker högt om hur vi alla ska kunna fortsätta träna tungt på ett säkert, effektivt och ansvarsfullt sätt för jag vill inte sitta och dra i gummiband här hemma och tappa gains :)
Jonathan O, den 16 november 2020 kl. 22:19
Tidigare idag beslutade Länsstyrelsen Skåne i samråd med Folkhälsomyndigheten, med hänsyn till den senaste tidens smittspridning i Skåne, att ta en tuffare ställning mot Covid-19 än vad som gäller i resten av landet. Detta innebär som redan nämnt att DM i SL/KSL och BP ställs in efter beslut av Sydsvenska Styrkelyftsförbundet men kommer även leda till vissa störningar i vår vardagliga verksamhet.

Vi i Lunds TKs styrelse uppmanar alla medlemmar att följa de allmäna råd som Länsstyrelsen Skåne och Folkhälsomyndigheten publicerar. Det är var och ens individuella åtagande. Försök i största mån planera träningstider på så vis att det ej sker anhopningar i lokalen. Vid symptom eller misstanke, stanna hemma! Läget är skarpt och vi vill göra det tydligt att ytterligare förändringar kan komma att ske inom närtid med hänsyn till beslut från Länsstyrelsen Skåne och Folkhälsomyndigheten.

För mer information, följ länkar nedan.

Styrelsen Lunds TK, den 27 oktober 2020 kl. 21:23
Bortse från det som står i kalendern, gällande 24-25 oktober. Lokal öppen som vanligt, ingen tävling denna helg.
LTK, den 24 oktober 2020 kl. 02:41
Det står i kalendern http://www.lundstk.se/kalender att det är SM Styrkelyft & Bänkpress Klassisk, Veteraner hela denna helgen. Är lokalen öppen för träning då?
Hassan, den 23 oktober 2020 kl. 22:56