Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

Gästboken

Kanon, tack för info!
Jonathan O, den 17 november 2020 kl. 15:18
Tillägg: det skall såklart inte tolkas som att det är fritt fram att köra på som vanligt bara eftersom vi inte omfattas av restriktionerna. Det vore naivt att tro och vi kommer ta till åtgärder, men åtgärderna skall såklart vara befogade och stå i linje med såväl föreningens intresse samt FHM/Regeringens direktiv och restriktioner. Mer information kommer såklart efter onsdag.
Younes O, den 17 november 2020 kl. 00:14
Hej Jonathan,
Styrelsen har möte på onsdag. Där kommer vi besluta om vidare åtgärd. Vad gäller 8 personers regeln appliceras denna ej för gym, utan gäller för allmäna sammankomster. Vår verksamhet faller under privata tillställningar, och är sålunda rent formellt inte omfattad av besluten, liksom restauranger, simhallar och bibliotek.

Håll tillgodo så kommer mer information inom kort!
Younes O, den 16 november 2020 kl. 23:08
Tjena.
Med tanke på de nya hårda restriktionerna är jag nyfiken på hur folk kan fortsätta träna säkert utan att överstiga 8 personer i lokalen?
Nu med tag-systemet antar jag att det finns statistik på när det är som mest aktivitet samt lugnast på gymmet. Går det att få tillgång till detta så folk kan planera sin träning utefter det?
Finns det nån möjlighet att få till nån form av bokningssystem, likt tvättstugor? Typ att max 8 pers får träna mellan 12-14.

Jag bara tänker högt om hur vi alla ska kunna fortsätta träna tungt på ett säkert, effektivt och ansvarsfullt sätt för jag vill inte sitta och dra i gummiband här hemma och tappa gains :)
Jonathan O, den 16 november 2020 kl. 22:19
Tidigare idag beslutade Länsstyrelsen Skåne i samråd med Folkhälsomyndigheten, med hänsyn till den senaste tidens smittspridning i Skåne, att ta en tuffare ställning mot Covid-19 än vad som gäller i resten av landet. Detta innebär som redan nämnt att DM i SL/KSL och BP ställs in efter beslut av Sydsvenska Styrkelyftsförbundet men kommer även leda till vissa störningar i vår vardagliga verksamhet.

Vi i Lunds TKs styrelse uppmanar alla medlemmar att följa de allmäna råd som Länsstyrelsen Skåne och Folkhälsomyndigheten publicerar. Det är var och ens individuella åtagande. Försök i största mån planera träningstider på så vis att det ej sker anhopningar i lokalen. Vid symptom eller misstanke, stanna hemma! Läget är skarpt och vi vill göra det tydligt att ytterligare förändringar kan komma att ske inom närtid med hänsyn till beslut från Länsstyrelsen Skåne och Folkhälsomyndigheten.

För mer information, följ länkar nedan.

Styrelsen Lunds TK, den 27 oktober 2020 kl. 21:23
Bortse från det som står i kalendern, gällande 24-25 oktober. Lokal öppen som vanligt, ingen tävling denna helg.
LTK, den 24 oktober 2020 kl. 02:41
Det står i kalendern http://www.lundstk.se/kalender att det är SM Styrkelyft & Bänkpress Klassisk, Veteraner hela denna helgen. Är lokalen öppen för träning då?
Hassan, den 23 oktober 2020 kl. 22:56
Hej Oskar,

Vad gäller samarbetet med Lunds Giants är det alltid en tränare på plats. Vanligtvis är detta Truls, men det kan såklart variera. Utöver detta är alla i truppen rent tekniskt medlemmar i Lunds TK och kan därav träna på vilken given tidpunkt under öppettiderna. Jag kan instämma om att det blir stimmigt de gånger de är full trupp och optimalt vore såklart mindre träningsgrupper, både för träningsresultat och för ordning. Däremot tror jag detta handlar om en ren resursfråga där Lunds Giants har valt att dela upp gruppen som dom gjort. Jag kan lyfta frågan med ansvarig hos Giants för att se hur de ser på situationen.

Younes Ottosson, den 15 oktober 2020 kl. 08:39
Hej! Jag har lite funderingar över samarbetet med Lund Giants. Ikväll när jag tränade var det ungefär 21 stycken ungdomar från Giants på plats och tränade. Såvitt jag kunde se fanns det heller ingen ledare på plats. Hittills tycker jag samarbetet inte har varit något problem, de plockar iordning efter sig och är trevliga. Men att ha en nästan full trupp samtidigt blir lite väl stimmigt och trångt i gymmet.

En förbättring skulle kunna vara att Giants delar upp sin trupp i grupper som byter plats med varandra och ha en ledare på plats. Det skulle nog minska antalet som bara går omkring och tränar planlöst samt minska trängseln för oss andra
Oskar, den 14 oktober 2020 kl. 19:57
Ligger inte tävlingsresultaten ute på hemsidan än? Åsyftar tävlingen 20/9.
Geoffry, den 10 oktober 2020 kl. 15:07