Gästboken

Tyvärr har vi ännu inget nytt besked när vår träningslokal på Bollhuset åter är användbar. Vår gissning "Efter sommaren" gäller fortfarande.
Stefan B, den 3 februari kl. 21:43
Tillfällig träningslokal

Dagens möte med kommunen gav positivt svar. I den tillfälliga lokalen, med adress Hyllegränd, kan vi dels förvara vår utrustning och dels görs iordning för två träningspodium samt några bänkar för träning med hantlar. Där finns toalett, dusch och fikarum.
Har vi riktigt flyt kan vi vara igång i slutet av vecka 5.
Hittills känner vi absolut att vi har kommunen med oss i planerna om att kunna "gradera upp" träningslokalen i Bollhuset med egen ingång, fler lyftarflak och mer plats till ställningar/maskiner.
Stefan B, den 18 januari kl. 17:37
Riktigt kul att se så god uppslutning på lyftarmötet, 15 styrkelyftare och en tyngdlyftare. Och när vi började tänka efter vem som inte var närvarande kunde vi räkna upp ytterligare 12-15 namn. Så trots eländet med vår rökskadade träningslokal kan 2019 bli ett bra tävlingsår.
Stefan B, den 15 januari kl. 23:10
Ett nytt dipsbälte, vilket efterfrågades i mitten av december för att ersätta vårt gamla dipsbälte (som magiskt nog återkom senare), finns sedan i eftermiddags placerat på redskapsväggen hos IFK Lund.
Kristoffer, den 9 januari kl. 22:36
Vi har tyvärr inte fått veta något mer. Imorgon (onsdag) kommer ett möte hållas mellan kommunen, LTK samt LUGI Judo, förhoppningsvis har vi mer information att delge efteråt.
Kristoffer, den 9 januari kl. 00:11
Hej!
När kommer det besked om tillträde i våra egna lokaler.
Det har tidigare sagts att 7/1 skulle besked komma efter möte, med berörda parter.
Tacksam för svar.
Mikael L, den 8 januari kl. 20:10
På lördag 12/1 arrangerar IFK Lund Friidrott "Sprinterträffen". Det innebär begränsningar för vår tillgång till deras gym, ingen träning:
onsdag 9/1 20.30-22.00
torsdag 8.00-17.30.
Stefan B, den 8 januari kl. 15:29
Ikväll med start kl.18.30 behöver vi hjälp av er medlemmar. Vi ska sätta samtlig utrustning på pall och plasta in den. Saneringsföretaget Ocab hämtar och sanerar i deras lokaler.
Vi får inte använda ordinarie ingång, istället använder vi nödutgången utmed idrottsplatsen. Ta "oömma kläder på er", det är ordentligt skitigt/sotigt och luktar starkt i lokalen.
Efter att styrelsen träffats ikväll lägger vi ut mer info kring medlemskap och träningstider i IFK-hallen.
Stefan B, den 27 december 2018 kl. 10:23
De har en del utrustning från Eleiko. Enklast är nog att gå förbi och kolla läget själv.
Kristoffer, den 26 december 2018 kl. 20:55
Har IFK-hallen ställningar från Er Equipment och eleiko-skivstänger/vikter?
Jonathan, den 26 december 2018 kl. 17:47