Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00
Kanslitid: Tisdagar 18.00 - 19.30

Gästboken

Jag har idag noterat samma sak som Anders. Vi är en förening och ska hjälpas åt att ta undan efter oss.
Peter D, den 26 juni kl. 11:55
Noterade i morse att det är dålig följsamhet gällande att torka av utrustningen efter sig! Känns som att folk glömmer att det är coronatider. Bänkar fulla med magnesium på pudan etc. Utrustning som inte hänger på sin plats. Vett och etikett är på sin plats!

Känns som ni bör lyfta detta på första sidan samt sätta in lite fler spreyflaskor.
Anders, den 21 juni kl. 14:28
Hej Arvid! Vi öppnar på måndag, 14/6, igen. Varmt välkommen! Se till att ha betalt in medlemsavgift i god tid innan.
Younes O, den 12 juni kl. 00:08
Hej är klubben öppen för träning?
Arvid, den 11 juni kl. 13:42
Hej Micke,

Vi kan ordna en kvittens till dig på plats om du önskar det. Jag vill ävrn passa på att påminna om att gymmet för tillfället är stängt på obestämd tid m.a.p. pandenin tills dess att kommunen beslutar om att få låta oss öppna igen.
Younes Ottosson, den 6 mars kl. 14:09
Hej.
Tänkte betala in medlemsavgiften från min hälsopeng. Hur gör vi med kvitto nu?
micke, den 6 mars kl. 10:55
Hej Anton,

Kommunen följer de direktiv och rekommendationer som kommer från regeringen till punkt och prickar. Tråkigt nog tar kommunen ej hänsyn till individuella fall, vilket innebär att de ej tar eget ställningstagande i denna fråga utöver vad som förmedlas från regeringen.

Med det sagt så hoppas vi på att kunna öppna så snart som möjligt igen. Nästa besked om antingen förlängd stängning eller återupptagande av verksamhet kommer imorgon.
Younes O, den 18 februari kl. 11:33
Har ni någon aning om hur många gånger kommunen kommer besluta om en "förlängd nedstängning"?
Anton, den 17 februari kl. 20:25
Hej! Nu när ltk stänger ner undrar jag om man kan låna eller hyra två viktskivor under tiden. Jag har stång hemma och behöver bara två 25kg kakor och det är utsålt överallt.
Oskar Arnell, den 21 december 2020 kl. 18:30
Lunds Kommun har beslutat att från och med 2020-12-22 stänga ned all kommunal icke nödvändig verksamhet. Detta innebär att från och med imorgon till och med den 2021-01-24 kommer Lunds TK att vara stängt. Inga undantag görs. Beslutet är taget av Kultur- och fritidsförvaltningen, Lunds kommun, och är inget vi kan påverka. Vi ber om ömsesidig förståelse.

Håll utkik på hemsidan och vår facebook-sida för lägesuppdateringar, så hoppas vi att vi snart kan återgå till vår verksamhet igen!

The municipality of Lund has decided to close down all non-essential business, run by the municipality. Therefore, Lunds TK will close down with start 2020-12-22 until 2021-01-24. There will be no exceptions made. This was decided by the culture and leisure management, Lund Municipality, and is nothing we can influence.

Keep an eye on our webpage and facebook page for more continous information and updates. We hope to be back in business as soon as possible!
Styrelsen Lunds TK, den 21 december 2020 kl. 16:14

Följ Lunds TK på: