Ordinare öppettider: Måndag - Fredag 08.00 - 22.00
Lördag - Söndag 12.00 - 18.00
Kanslitid: Tisdagar 18.00 - 19.30

Gästboken

Hej James,
Du är hjärtligt välkommen förbi på ett gästpass ikväll. Ingången är mot centrala idrottsplattsen, vid löparbanan. Knacka på fönstret så släpper någon in dig.
Younes, den 2 juli kl. 13:56
Hej
Kan komma och gästträna (Umeå power) ett pass hos er ikväll?

James , den 2 juli kl. 12:35
Hej Peter.
Bra att du meddelar detta! Larmet skall enligt kommunen vara av under den tid som taggarna är aktiverade för inpassage till gymmet, det vill säga 08-22 alla dagar. Vi har haft en tidigare incident där en medlem passerat in i gymmet och larmet även då felaktigt aktiverats. Jag lyfter frågan med ansvarig person. I övrigt skall träning kunna fortgå som vanligt mellan 08-22 alla dagar.
Younes, den 29 juni kl. 15:01
För kännedom: Kom till hallen idag vid 8:30, påbörjade passet i vanlig ordning. Behövde gå på toaletten och upptäckte då att dörren till hallen var låst. Öppnade med nödhandtaget och upptäckte då att inga omklädningsrum var öppna. Fick istället gå på toaletten vid vaktmästarkontoret. När jag var klar och kommit in i hallen igen gick larmet. Ringde då vaktmästarjouren och förklarade vad som hänt och fick då veta att vaktmästaren på Bollhuset var sjuk. Larmet slutade låta under samtalets gång. Känns som det är bra om alla taggbärare är medvetna om att larmet kan gå om det är låst in till hallen som i det här fallet då vaktmästaren är sjuk. Jag ringde telefonnummer 046-355215.
Peter D, den 29 juni kl. 09:18
Taggsystemet är nu i full drift och inom de närmsta dagarna kommer huvudingången till bollhuset att låsas samt att en gallergrind också inom kort kommer byggas i korridoren utanför vår lokal. Observera att våra nycklar (de som har nyckelansvar) inte kommer funka i gallergrinden.

Nedan anslås ytterligare tider för taggkvittering, utanför dessa tider går det även bra att prata med någon i styrelsen om vi är i lokalen, så hjälper vi er gärna.

Taggkvittering:
Ikväll 22/6 klockan 19-20
Imorgon tisdag 23/6 klockan 18-20
Onsdag 24/6 klockan 18-20
Styrelsen Lunds TK, den 22 juni kl. 17:21
Precis fått information om att kommunen låser entrén till Bollhuset nu vid 15.00 idag och den kommer att vara låst resten av helgen, så nu är det tagg för inpassage som gäller.

Ikväll mellan 17-20 kommer det att finnas möjlighet att kvittera ut tagg för de som ännu inte gjort det (se ytterligare information i nyhetsflödet).
Kristoffer, den 18 juni kl. 14:39
@Yonas Entrédörren är sannolikt öppen två dagar till.
Kristoffer, den 16 juni kl. 23:36
Någon som ska träna förmiddag imorgon ? Har inte hunnit kvittera ut en tagg än.
Yonas, den 16 juni kl. 23:05
Taggsystemet är nu på plats OCH driftsatt! Vilket innebär att vi börjar lämna ut taggar ikväll vid 17.

Sicken jävla grej, egen dörr och taggsystem. Det här har vi drömt om i många, många år!
Kristoffer, den 16 juni kl. 14:30
Taggsystemet är nu på plats och vi ska försöka driftsätta taggsystemet imorgon. Vår ambition är att hålla tidigare utsago om att börja kvittera ut taggar imorgon kväll (tis, ons och tors denna vecka). Kan man ej komma förbi dessa tider kommer det finnas möjlighet i framtiden.

OBSERVERA: För att minimera folkansamling och sköta det hela så smidigt som möjligt önskar vi att samtliga har betalt in tagg-panten i förväg à 100kr/tagg samt ha fyllt i taggavtalet. Avtal finns i plastfickan bredvid ansvarsförbindelserna. Transaktion ska kunna uppvisas vid kvittering. Mer information finns på avtalen.
Styrelsen Lunds TK, den 15 juni kl. 16:54

Följ Lunds TK på: