Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 22.00

Gästboken

Hej Magnus,
Tagg går att lösa antingen ikväll mellan 18-22 eller så går det bra att höra av sig till vår infomail info@lundstk.se för att stämma tid som passar.
Younes O, den 28 juli kl. 15:58
Hur löser man ut tagg i veckan, är det kanslitiden som gäller?
Magnus, den 27 juli kl. 09:15
Den 8e augusti mellan 09.00-12.00 kommer gymmet vara stängt på grund av städ och underhållsdag. Dessa tre timmar tillägnar vi för att öka trivseln på gymmet genom att bland annat städa gymmet mer noggrant än vad som görs veckovis samt att vi kommer utföra visst reparations och underhållsarbete på maskiner och lokal. Det kommer finnas kaffe, kakor och lättare tilltugg till de som närvarar.

För att detta ska fungera behöver vi medlemmar som hjälper till! Vi passar även på att påminna om att alla tävlande i föreningen förpliktar sig till hjälpa till vid tillfällen såsom detta för att i gengäld erbjudas tävla för föreningen.

Datum: 8/8-2020
Tid:09.00-12.00
Styrelsen Lunds TK, den 16 juli kl. 18:50
Hej Johan,
Vad kul! Be din vän maila till info@lundstk.se så löser vi en tagg åt honom/henne.
Younes, den 15 juli kl. 10:19
Har en vän som har blivit medlem. Finns det möjlighet att fixa en tagg?
Johan, den 14 juli kl. 10:22
Med anledning till förändringar i lägesbilden gällande Covid-19 meddelar styrelsen härmed förändringar i de temporära reglerna. Numera gäller nedanstående bestämmelser:

- Samtliga medlemmar ansvarar för att följa god hygien i lokalen och för att rengöra efter sig vid träning.
- Utlandsresor avråds i allmänhet, men det tidigare reseförbudet hävs. Numera gäller att medlemmar själva ansvarar för att ej träna/vistas i lokalen på 14 dagar i det fall att vederbörande besökt ett land/regioner där UD avråder från resor. För aktuella länder, se länk nedan.

För övrigt vill vi i styrelsen önska er en fortsatt trevlig sommar!
Styrelsen Lunds TK, den 8 juli kl. 20:58
Hej James,
Du är hjärtligt välkommen förbi på ett gästpass ikväll. Ingången är mot centrala idrottsplattsen, vid löparbanan. Knacka på fönstret så släpper någon in dig.
Younes, den 2 juli kl. 13:56
Kan komma och gästträna (Umeå power) ett pass hos er ikväll?

James , den 2 juli kl. 12:35
Hej Peter.
Bra att du meddelar detta! Larmet skall enligt kommunen vara av under den tid som taggarna är aktiverade för inpassage till gymmet, det vill säga 08-22 alla dagar. Vi har haft en tidigare incident där en medlem passerat in i gymmet och larmet även då felaktigt aktiverats. Jag lyfter frågan med ansvarig person. I övrigt skall träning kunna fortgå som vanligt mellan 08-22 alla dagar.
Younes, den 29 juni kl. 15:01
För kännedom: Kom till hallen idag vid 8:30, påbörjade passet i vanlig ordning. Behövde gå på toaletten och upptäckte då att dörren till hallen var låst. Öppnade med nödhandtaget och upptäckte då att inga omklädningsrum var öppna. Fick istället gå på toaletten vid vaktmästarkontoret. När jag var klar och kommit in i hallen igen gick larmet. Ringde då vaktmästarjouren och förklarade vad som hänt och fick då veta att vaktmästaren på Bollhuset var sjuk. Larmet slutade låta under samtalets gång. Känns som det är bra om alla taggbärare är medvetna om att larmet kan gå om det är låst in till hallen som i det här fallet då vaktmästaren är sjuk. Jag ringde telefonnummer 046-355215.
Peter D, den 29 juni kl. 09:18