Gästboken

Ett taggsystem vore kanon
Ingvar, den 14 maj kl. 06:58
För de med tillgång till tillfälliga träningslokalen för tävlande så påminner jag om att lokalen imorgon (12 maj) mellan 14-17 är uthyrd för ett träningsseminarie för civilingenjörsstudenter på Ekosystemteknikprogrammet.
Erik, den 11 maj kl. 22:58
Bättre med ett taggsystem än taggtråd...🤣🤣
Murre, den 8 maj kl. 18:37
Och ej att förglömma med ett tagg-system. Bättre öppettider under sommaren.
Anders, den 5 maj kl. 17:42
Jag förstår att det är en avvägning som måste göras med tanke på den ekonomiska biten. Men jag tror att det skulle komma många nya medlemmar med ett tagg-system. Det är rätt många som tränar innan jobbet på morgonen på det gymmet jag tränar nu och utökade öppettider skulle nog också medföra fler medlemmar som betalar in medlemsavgift till klubben.
Anders, den 5 maj kl. 17:39
All inredning är utriven, allt invändigt är sanerat och målat med vit spärrfärg (förutom södra väggen av någon anledning, som bara är sanerad), skiljevägg är uppbyggd och när jag var inne där i förra veckan höll de på med att sätta upp gipsplattor på den (undrar hur länge de kommer att hålla...), ventilationssystemet är delvis renoverat och förhoppningsvis flytspacklas golvet snart så att det (äntligen) blir plant. Limträbalkarna som tidigare utgjorde tyngdlyftnings- och marklyftspodie kommer inte att återvända, utan det blir istället 5-6 lyftarplatåer (varav 3 redan har levererats till lokalen på Hyllegränd). Även parkettgolvet kommer att höra till historien, där golvet istället kommer att täckas med Everrollmattor.

I övrigt är målet i stort att lokalen ska återställas till sitt ursprungliga skick, sånär som på att det verkar som att en dörr kommer att installeras där pilatesbollarna tidigare hängde. Fortfarande finns inget datum satt från kommunens sida när lokalen är redo, dock.

Angående inpassagesystem så diskuteras det fortfarande hur det ska lösas, då det innebär en ekonomisk påfrestning för klubben (jag har ganska precis tagit fram offerter för ett sådant system vilket vi ska diskutera med kommunen i nästa vecka). Likväl innebär ökade öppettider sannolikt ökad hyra. Med ungefär 1/6 av medlemsantalet kvar under 2019 jämfört med 2018 så är det varsam navigering framåt som gäller. Målet är så klart att allt ska bli så bra som möjligt för våra medlemmar, men vi behöver också förhålla oss till den ekonomiska verkligheten. Som jag nämnde på årsmötet så lär det bli 2020 som blir intressant ifall tidigare medlemmar inte återvänder och rekryteringsinsatser som ämnas bedrivas när vi väl kan öppna på Bollhuset igen misslyckas.
Kristoffer, den 3 maj kl. 01:58
Någon info om hur det kommer att se ut efter renoveringen? Blir det egen ingång med något tagg-system? Jag hade jättegärna velat träna hos er men då jag tränar tidigt på morgonen 06.00 så passar inte öppettiderna för mig. Har varit medlem tidigare.
Anders, den 2 maj kl. 02:29
Inget nytt om gymet??
Murre, den 30 april kl. 17:48
Tyvärr har vi ännu inget nytt besked när vår träningslokal på Bollhuset åter är användbar. Vår gissning "Efter sommaren" gäller fortfarande.
Stefan B, den 3 februari kl. 21:43
Tillfällig träningslokal

Dagens möte med kommunen gav positivt svar. I den tillfälliga lokalen, med adress Hyllegränd, kan vi dels förvara vår utrustning och dels görs iordning för två träningspodium samt några bänkar för träning med hantlar. Där finns toalett, dusch och fikarum.
Har vi riktigt flyt kan vi vara igång i slutet av vecka 5.
Hittills känner vi absolut att vi har kommunen med oss i planerna om att kunna "gradera upp" träningslokalen i Bollhuset med egen ingång, fler lyftarflak och mer plats till ställningar/maskiner.
Stefan B, den 18 januari kl. 17:37