Gästboken

Tillfällig träningslokal

Dagens möte med kommunen gav positivt svar. I den tillfälliga lokalen, med adress Hyllegränd, kan vi dels förvara vår utrustning och dels görs iordning för två träningspodium samt några bänkar för träning med hantlar. Där finns toalett, dusch och fikarum.
Har vi riktigt flyt kan vi vara igång i slutet av vecka 5.
Hittills känner vi absolut att vi har kommunen med oss i planerna om att kunna "gradera upp" träningslokalen i Bollhuset med egen ingång, fler lyftarflak och mer plats till ställningar/maskiner.
Stefan B, den 18 januari kl. 17:37
Riktigt kul att se så god uppslutning på lyftarmötet, 15 styrkelyftare och en tyngdlyftare. Och när vi började tänka efter vem som inte var närvarande kunde vi räkna upp ytterligare 12-15 namn. Så trots eländet med vår rökskadade träningslokal kan 2019 bli ett bra tävlingsår.
Stefan B, den 15 januari kl. 23:10
Ett nytt dipsbälte, vilket efterfrågades i mitten av december för att ersätta vårt gamla dipsbälte (som magiskt nog återkom senare), finns sedan i eftermiddags placerat på redskapsväggen hos IFK Lund.
Kristoffer, den 9 januari kl. 22:36
Vi har tyvärr inte fått veta något mer. Imorgon (onsdag) kommer ett möte hållas mellan kommunen, LTK samt LUGI Judo, förhoppningsvis har vi mer information att delge efteråt.
Kristoffer, den 9 januari kl. 00:11
Hej!
När kommer det besked om tillträde i våra egna lokaler.
Det har tidigare sagts att 7/1 skulle besked komma efter möte, med berörda parter.
Tacksam för svar.
Mikael L, den 8 januari kl. 20:10
På lördag 12/1 arrangerar IFK Lund Friidrott "Sprinterträffen". Det innebär begränsningar för vår tillgång till deras gym, ingen träning:
onsdag 9/1 20.30-22.00
torsdag 8.00-17.30.
Stefan B, den 8 januari kl. 15:29
Ikväll med start kl.18.30 behöver vi hjälp av er medlemmar. Vi ska sätta samtlig utrustning på pall och plasta in den. Saneringsföretaget Ocab hämtar och sanerar i deras lokaler.
Vi får inte använda ordinarie ingång, istället använder vi nödutgången utmed idrottsplatsen. Ta "oömma kläder på er", det är ordentligt skitigt/sotigt och luktar starkt i lokalen.
Efter att styrelsen träffats ikväll lägger vi ut mer info kring medlemskap och träningstider i IFK-hallen.
Stefan B, den 27 december 2018 kl. 10:23
De har en del utrustning från Eleiko. Enklast är nog att gå förbi och kolla läget själv.
Kristoffer, den 26 december 2018 kl. 20:55
Har IFK-hallen ställningar från Er Equipment och eleiko-skivstänger/vikter?
Jonathan, den 26 december 2018 kl. 17:47
God fortsättning på julen!
Med tanke på branden i Bollhuset känns tillvaron just nu lite skakig. Vi är många som har träningen i kraftsportlokalen som en viktig rutin.
På hemsidan kommer vi att fortlöpande att lägga ut info om hur renoveringen fortskrider och när vår lokal åter är tillgänglig.
Förslag på alternativa träningsställen finns angivet, dock på annan ort. På gång är även möjligheten att träna hos vår granne i IFK-hallen.
Styrelsen träffas torsdag kväll, om inte förr så därefter hoppas vi kunna lägga ut mer info.
Vi hoppas att ni medlemmar både har förståelse och "is i magen" när det inför 2019 kommer till att välja träningsställe. Vi vill gärna behålla er som medlemmar.
Stefan B, den 25 december 2018 kl. 15:02