Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 22.00

Gästboken

Bortse från det som står i kalendern, gällande 24-25 oktober. Lokal öppen som vanligt, ingen tävling denna helg.
LTK, den 24 oktober kl. 02:41
Det står i kalendern http://www.lundstk.se/kalender att det är SM Styrkelyft & Bänkpress Klassisk, Veteraner hela denna helgen. Är lokalen öppen för träning då?
Hassan, den 23 oktober kl. 22:56
Hej Oskar,

Vad gäller samarbetet med Lunds Giants är det alltid en tränare på plats. Vanligtvis är detta Truls, men det kan såklart variera. Utöver detta är alla i truppen rent tekniskt medlemmar i Lunds TK och kan därav träna på vilken given tidpunkt under öppettiderna. Jag kan instämma om att det blir stimmigt de gånger de är full trupp och optimalt vore såklart mindre träningsgrupper, både för träningsresultat och för ordning. Däremot tror jag detta handlar om en ren resursfråga där Lunds Giants har valt att dela upp gruppen som dom gjort. Jag kan lyfta frågan med ansvarig hos Giants för att se hur de ser på situationen.

Younes Ottosson, den 15 oktober kl. 08:39
Hej! Jag har lite funderingar över samarbetet med Lund Giants. Ikväll när jag tränade var det ungefär 21 stycken ungdomar från Giants på plats och tränade. Såvitt jag kunde se fanns det heller ingen ledare på plats. Hittills tycker jag samarbetet inte har varit något problem, de plockar iordning efter sig och är trevliga. Men att ha en nästan full trupp samtidigt blir lite väl stimmigt och trångt i gymmet.

En förbättring skulle kunna vara att Giants delar upp sin trupp i grupper som byter plats med varandra och ha en ledare på plats. Det skulle nog minska antalet som bara går omkring och tränar planlöst samt minska trängseln för oss andra
Oskar, den 14 oktober kl. 19:57
Ligger inte tävlingsresultaten ute på hemsidan än? Åsyftar tävlingen 20/9.
Geoffry, den 10 oktober kl. 15:07
Hej Nina,

Tidigare har vi haft ett system där nyckelansvariga har ansvarat för att hålla öppet under helgerna. Sedan vi införskaffade taggsystem har det istället gått över till de medlemmar som vill träna på tider då kommunen ej bemannar Bollhuset, genom att kvittera ut en tagg. har man tur är dörren in till Bollhuset öppen även på helger men det är däremot inget som vi som förening garanterar längre.

Våra öppettider är sålunda 08-22 alla dagar, men de dagar då kommunen ej bemannar Bollhuset krävs det tagg för att komma in på gymmet.
Younes Ottosson, den 5 oktober kl. 14:29
Hej! Hade tänkt träna idag och var på plats vid 8:30 för såg på hemsidan att det ska vara öppet 8:00 även lördagar. Dörren inne i bollhuset var dock låst... är det bara med tagg man kommer in även ”ordinarie öppettider”? Hade varit bra om det var lite mer tydligt för nu fick jag gå hem igen eftersom jag inte hunnit skaffa tagg :(
Nina, den 3 oktober kl. 09:20
Ok, tack Erik!
Roeshan Reddy, den 2 oktober kl. 12:02
Hej Roeshan! Det bästa sättet att få svar på frågor är genom mejl till info@lundstk.se. Det kan ibland dröja lite innan någon kollar gästboken.
Erik O, den 2 oktober kl. 08:59
Hej, Ska precis betala medlemsavgift för mig och min son :-)
Enligt en av era medlemmar som jag pratat med, kan man kvittera ut en tagg så man kan komma in via er egen ingång. Hur går jag tillväga för att lösa ut en tagg?
Bästa Hälsningar
Roeshan Reddy