Gästboken

Man kan kanske ta ut årsavgift för taggen? Blir kanske mest rättvist då de som som använder det betalar för det. Kanske 500:- extra per år för en tagg. Bara en tanke.
Anders, den 25 augusti kl. 13:07
Jag kan lätt sponsra med en tusenlapp. Blir ändå billigare totalt för ett år än ett kommersiellt gym. Kan kanske vara en god ide att kolla när medlemmarna börjar fyllas på igen.
Anders, den 25 augusti kl. 13:03
Det kanske vore en god idé!
Ett bra taggsystem kostar runt 40 000kr. Klubben kan möjligtvis orka med halva kostnaden, den andra halvan finansieras av extra pengar från medlemmar?
Stefan B, den 25 augusti kl. 09:21
Själv skulle jag vara beredd att betala extra för tillgång till tagg. Får hoppas att det kommer.
Anders, den 25 augusti kl. 06:36
Bygglovet gällande dörr/entré ut till Centrala IP är beviljat!
Ända sedan jag blev medlem i LundsTK i mitten på 80-talet har egen ingång diskuterats. Nu ser det ut att bli verklighet!
Det dröjer nu 4 veckor innan startbesked för ”bygget” ges, därefter har Lundafastigheter viss handläggningstid.
Vi står beredda att jobba för att ett taggsystem installeras. Vi har ok från kommunen, vad som är hindret idag är vår ansträngda ekonomi. Ju fler som löser medlemskort desto närmare är vi ett taggsystem.

Stefan B, den 24 augusti kl. 21:35
Se nyhetsflödet.

Vad gäller taggsystem så kommer det initialt inte att vara på plats när vi öppnar, utan är en fråga vi får driva vidare framöver. Just nu hänger det på att Lundafastigheter ska få bygglovet godkänt.
Kristoffer, den 22 augusti kl. 21:23
Hej!
Har med spänning följt utvecklingen av hur det går med gymbygget! Är väldigt nyfiken på när det öppnas och hur det kommer se ut!
Fick ni mer information på ert möte med kommunen igår (21/8)?
Kommer det vara taggsystem när det öppnar?

Mvh /spänd på att börja bänka/böja på riktiga ställningar och bänkar igen! 😁
Jonathan O, den 22 augusti kl. 19:58
19/8 nämndes av byggföretaget i slutet av våren/början av sommaren som datumet de ansåg att de skulle kunna vara klara till, men jag har förstått det som att där blivit förseningar, oklart med hur länge. Aningen irriterande då vi har leveranser av utrustning på väg in (ett antal pallar med riktning mot Bollhuset lämnar till exempel Eleiko idag) samt (tidigare) medlemmar som vill börja träna på Bollhuset igen.

Där är ett möte inplanerat med kommunen till den 21/8, förhoppningsvis får vi tydligare information då om vad som faktiskt gäller.
Kristoffer, den 14 augusti kl. 08:55
Bra fråga nedan.... 19:e som gäller... eller är där nya förseningar?
Anders, den 14 augusti kl. 04:21
Gäller den 19:e fortfarande?
Murre, den 12 augusti kl. 18:50