Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

Gästboken

analyzing essay https://getessaypro.com/# - help with essay
buy essay online safe
scholarships with no essay how to write essay how to make a essay longer
konpretj, den 6 mars kl. 21:21
Hej Micke,

Vi kan ordna en kvittens till dig på plats om du önskar det. Jag vill ävrn passa på att påminna om att gymmet för tillfället är stängt på obestämd tid m.a.p. pandenin tills dess att kommunen beslutar om att få låta oss öppna igen.
Younes Ottosson, den 6 mars kl. 14:09
Hej.
Tänkte betala in medlemsavgiften från min hälsopeng. Hur gör vi med kvitto nu?
micke, den 6 mars kl. 10:55
Hej Anton,

Kommunen följer de direktiv och rekommendationer som kommer från regeringen till punkt och prickar. Tråkigt nog tar kommunen ej hänsyn till individuella fall, vilket innebär att de ej tar eget ställningstagande i denna fråga utöver vad som förmedlas från regeringen.

Med det sagt så hoppas vi på att kunna öppna så snart som möjligt igen. Nästa besked om antingen förlängd stängning eller återupptagande av verksamhet kommer imorgon.
Younes O, den 18 februari kl. 11:33
Har ni någon aning om hur många gånger kommunen kommer besluta om en "förlängd nedstängning"?
Anton, den 17 februari kl. 20:25
Hej! Nu när ltk stänger ner undrar jag om man kan låna eller hyra två viktskivor under tiden. Jag har stång hemma och behöver bara två 25kg kakor och det är utsålt överallt.
Oskar Arnell, den 21 december 2020 kl. 18:30
Lunds Kommun har beslutat att från och med 2020-12-22 stänga ned all kommunal icke nödvändig verksamhet. Detta innebär att från och med imorgon till och med den 2021-01-24 kommer Lunds TK att vara stängt. Inga undantag görs. Beslutet är taget av Kultur- och fritidsförvaltningen, Lunds kommun, och är inget vi kan påverka. Vi ber om ömsesidig förståelse.

Håll utkik på hemsidan och vår facebook-sida för lägesuppdateringar, så hoppas vi att vi snart kan återgå till vår verksamhet igen!

The municipality of Lund has decided to close down all non-essential business, run by the municipality. Therefore, Lunds TK will close down with start 2020-12-22 until 2021-01-24. There will be no exceptions made. This was decided by the culture and leisure management, Lund Municipality, and is nothing we can influence.

Keep an eye on our webpage and facebook page for more continous information and updates. We hope to be back in business as soon as possible!
Styrelsen Lunds TK, den 21 december 2020 kl. 16:14
Jag instämmer, mycket tråkigt läge vi befinner oss i. Ett bokningssystem var på tal på gårdagens möte, men av olika skäl valde vi att gå ut med en allmän avrådan till att inte träna istället. Ett bokningssystem skulle helt och hållet baseras på heder och samvete, då vi som ideell förening ej har resurser att se till att det efterföljs i praktiken.

Tanken är god, som man brukar säga. Men med över 200 medlemmar i föreningen har vi svårt att tro att alla kommer hålla sig till ett sådant system, än mindre om det helt baseras på moral och ärlighet.
Younes O, den 19 november 2020 kl. 12:51
Tråkigt men förståeligt...
Hoppas folk tar det på allvar så det kan öppna upp som vanligt snart igen!
Eller införa nån form av bokningssystem? 1 person -1 timme där man åtar sig att sprita av allt innan och efter. Max 2 bokningar åt gången.
Jonathan O, den 19 november 2020 kl. 00:43
Med anledning av den senaste tidens ökade smittspridning och regeringens tydliga budskap avråder vi i Lunds TK:s styrelse nu från all form av träning i vår lokal! Vi uppmanar alla våra medlemmar till att följa de råd och restriktioner som Folkhälsomyndigheten går ut med och att inte försöka kringgå dessa. Läget är allvarligt och det kan bli värre, därför behöver vi hjälpas åt!

Vi hoppas såklart på att vår verksamhet kan återgå till det normala inom kort, men med rådande omständigheter kan vi inget annat än att uppmana våra medlemmar till att stanna hemma. Vi följer läget kontinuerligt och kommer fortsätta informera er medlemmar om förändringar sker.

Var försiktiga,
Styrelsen Lunds TK, den 18 november 2020 kl. 21:10