Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

Gästboken

try this web-site https://natureshop.space/4-category/d-norm/
RichardSeavy, den 6 december kl. 17:51
Roddmaskinen har varit kaiko ett tag, verkar som att kedjan har hoppat av. Försökte fixa men kommer inte åt. Finns det några planer på att laga?
Stefan, den 15 oktober kl. 12:26
Jag har idag noterat samma sak som Anders. Vi är en förening och ska hjälpas åt att ta undan efter oss.
Peter D, den 26 juni kl. 11:55
Noterade i morse att det är dålig följsamhet gällande att torka av utrustningen efter sig! Känns som att folk glömmer att det är coronatider. Bänkar fulla med magnesium på pudan etc. Utrustning som inte hänger på sin plats. Vett och etikett är på sin plats!

Känns som ni bör lyfta detta på första sidan samt sätta in lite fler spreyflaskor.
Anders, den 21 juni kl. 14:28
Hej Arvid! Vi öppnar på måndag, 14/6, igen. Varmt välkommen! Se till att ha betalt in medlemsavgift i god tid innan.
Younes O, den 12 juni kl. 00:08
Hej är klubben öppen för träning?
Arvid, den 11 juni kl. 13:42
Hej Micke,

Vi kan ordna en kvittens till dig på plats om du önskar det. Jag vill ävrn passa på att påminna om att gymmet för tillfället är stängt på obestämd tid m.a.p. pandenin tills dess att kommunen beslutar om att få låta oss öppna igen.
Younes Ottosson, den 6 mars kl. 14:09
Hej.
Tänkte betala in medlemsavgiften från min hälsopeng. Hur gör vi med kvitto nu?
micke, den 6 mars kl. 10:55
Hej Anton,

Kommunen följer de direktiv och rekommendationer som kommer från regeringen till punkt och prickar. Tråkigt nog tar kommunen ej hänsyn till individuella fall, vilket innebär att de ej tar eget ställningstagande i denna fråga utöver vad som förmedlas från regeringen.

Med det sagt så hoppas vi på att kunna öppna så snart som möjligt igen. Nästa besked om antingen förlängd stängning eller återupptagande av verksamhet kommer imorgon.
Younes O, den 18 februari kl. 11:33
Har ni någon aning om hur många gånger kommunen kommer besluta om en "förlängd nedstängning"?
Anton, den 17 februari kl. 20:25