Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

Anmälan till kvalomgång 3

Här kommer anmälan för kvalomgång 3 som hålls 19/12 på Malmö Kraftsportklubb, RGA Training Center, Baragatan 3, Malmö.

Observera att maxtak för antal tävlande är satt till 14 personer totalt för alla inbjudna föreningar. Förtur har de som ska kvala till senior-SM i utrustat styrkelyft 2022, näst därefter de som ska kvala till senior-SM i klassisk styrkelyft 2022. Tävlingen är alltså bara till för de som ska kvala, då med fokus främst på utrustat.

Ni som ska tävla utrustat ska betala in anmälningsavgift i samband med anmälan. Om det är någon som behöver tävlingen för att kvala till klassisk senior-sm så får ni också skicka in anmälan, men behöver inte betala in anmälningsavgiften än. Först efter att startlistor är färdiga och man vet om det finns plats över så sköter vi betalningen.

Notera: sista anmälningsdag för Lunds lyftare är måndag, 6e December. Anmälan görs via följande formulär:

Anmälningsavgift på 250 SEK sätts in på klubbens plusgiro-konto: 432964-5. Skriv i betalningen: "anmälning kvalomgång 3" och namn

Funktionärer är alltid uppskattat. Skicka ett mail till malmokraftsport@gmail.com för anmälan av dessa.
Tävlingsansvarig, den 24 november kl. 18:37