Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

DM i styrkelyft och bänkpress 2021

Här kommer anmälan för DM i styrkelyft och bänkpress. DM går av stapeln 16e och 17e Oktober och arrangeras av Höllviken kraftsportklubb, Ängdalavägen 38, Höllviken.

Notera att sista anmälningsdag för Lunds lyftare är redan 30 September. Anmälan görs via följande formulär.

I samband med anmälan ska anmälningsavgift på 300 SEK sättas in på Lunds TKs plusgiro konto: 432964-5. Skriv i betalningen: "anmälning DM" och namn

Höllviken har bett om hjälp vid klovning. Om någon kan tänka sig att hjälpa till som funktionär så hade de uppskattat det väldigt mycket. Skicka då gärna ett mail till hollvikenkraftsportklubb@gmail.com

Preliminära tider för invägningar är 07:00-08:30 (förmiddagsgrupp) och 12.30-14:00 (eftermiddagsgrupp). Detta gäller båda dagar. Det slutgiltiga tävlingsprogrammet fastställs dock först efter sista anmälningsdag. Återkommer då med info om detta.

Övrig info från klubben:
Parkering finns vid klubben
Bastu finns i lokalen, men startas av användaren.
Tidigaste insläpp är ca 1 timme innan invägning.
Lättare förtäring som tex korv, frallor, läsk, kaffe, kexchoklad, nocco och celsius kommer att finnas till försäljning. Vi tar enbart swish.
Tävlingsansvarig, den 21 september kl. 12:43