Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

Intresseanmälan Styrelsen

För de som ej känner till hur vår förening fungerar eller är intresserade av att engagera sig, se hit! Lunds Tyngdlyftningsklubb är i behov av nya styrelsemedlemmar.

Vår styrelse består av 5 st ordinarie ledamöter och 2 st suppleanter som i mångt och mycket fyller samma roll som ledamöterna. Just nu sökes en ny kassör (ledamot) samt en ny suppleant. ¨

Även om en kanske inte är beredd på att engagera sig, men önskar veta kan det vara en bra idé att skicka in sin intresseanmälan via länken nedan. Valet till ny styrelse kommer göras vid utlyst extrastämma. Mer info om detta kommer vid senare tillfälle.

Såklart går det alltid bra att skriva direkt till styrelsen på info@lundstk.se, eller till valberedningen i det fall att man ej vill tala med styrelsen men ändå önskar veta mer om hur det är att engagera sig ideellt. Valberedningen nås på ingvar.syk@telia.com.

Styrelsen Lunds TK, den 19 juli kl. 23:35