Ordinare öppettider: Måndag - Söndag 08.00 - 23.00

Förlängd nedstängning tillsvidare

Kommunen beslutade idag om en förlängd nedstängning tillsvidare för alla kommunala idrottshallar, med undantag för personer födda 2002 eller senare. Detta innebär för oss som förening att vi kommer hålla stängt tillsvidare. Kommunen gör kontinuerliga bedömningar med avseende på pandemiläget och uppdaterar oss vid förändring.

För oss som förening är detta beslut såklart tufft då vi vet att många av våra medlemmar tränar på annan ort/gym. Vi har vid flertalet gånger försökt att förhandla med kommunen och försökt komma till någon form av kompromiss eller möjlighet att öppna under begränsad mån/begränsat antal, men förslagen har nekats gång på gång.

Vi ber er därför att hålla tillgodo och önskar att så många som möjligt väljer att komma tillbaka när vi väl tillåts öppna upp igen.

The municipality has this week decided on an extended closure until further notice for all sports halls, with the exception of people born in 2002 or later. For us, this means that we will be closed until further notice. We will update the situation as soon as we know more.
Styrelsen Lunds TK, den 5 mars kl. 19:31