Sommaröppet och taggsystem

Nu börjar våren lida mot sitt slut och vi närmar oss sommaren, en period där vi vanligtvis får sköta öppettider inom föreningen med bland annat delat nyckelansvar. Denna sommaren blir däremot annorlunda! Ett taggsystem har blivit installerat till dörren vid vår lokal ut mot centrala idrottsplatsen och vår förhoppning är att systemet är driftsatt tills nästa vecka. I sommar kommer övriga bollhuset att vara låst och vi kommer ha tillgång till omklädningsrum 7 och 8. Omklädningsrummen skall enligt komunen delas upp för möjlighet till både herrar och damer att byta om.

Nästa vecka kommer vi börja kvittera ut taggarna kvällstid till medlemmar mot en pantkostnad om 100kr/tagg. Observera att taggen är personlig och enbart får användas av tilldelad medlem. Nedan följer lite praktisk information.

Tid för taggkvittering: 17-20.00, tisdag, onsdag och torsdag (16-18/6)
Öppettider i sommar: 08-22 alla dagar

Observera att bollhuset i övrigt är stängt och att taggen är obligatorisk för att kunna komma in i lokalen.

Fortsatt trevlig vecka!

Styrelsen Lunds TK, den 10 juni kl. 09:33