Götalandsmästerskapen (GM) 2020 i klassisk och utrustad styrkelyft och bänkpress

Den 1–3 maj går Götalandsmästerskapen i klassisk och utrustad styrkelyft och bänkpress i Vaggeryd och arrangeras av Waggeryds atletklubb. För de som inte vet vad GM är så kan det beskrivas som steget mellan distriktsmästerskapet och SM, vilket innebär att det krävs ett registrerat resultat från de senaste 12 månaderna (fast utan en speciell kvalgräns), att anmälan är klassfast, att medaljer delas ut och att ersättning för resa och boende enligt tävlingspolicy gäller.

För de som är intresserade att tävla sker anmälan genom mail till info@lundstk.se och ska innehålla:

• Viktklass (OBS! klassfast anmälan)
• Gren (klassisk/utrustad, styrkelyft/bänkpress)
• Bästa tävlingsresultat de senaste 12 månaderna

Sista anmälningsdag för Lunds TKs lyftare är söndagen 5e april.

Klubbens anmälan av lyftare ska tydligen också innehålla två klovare/funktionärer samt en domare som kan hjälpa till en dag, så det skulle uppskattas om det finns folk som är intresserad av att ställa upp för att säkerställa att klubbens lyftare får tävla (lite otydligt om det är obligatoriskt). Maila intresse till info@lundstk.se.

Mer information om tävlingen.
• Plats: Vaggeryds sim- och sporthall, Sveavägen 2
• Preliminär invägningstid 07:00 med tävlingsstart 09:00 samtliga tävlingsdagar

Rekommenderade boenden från arrangör:

Smålandsrasta i Klevshult, ca 2 mil söder om Vaggeryd. Hotell med 2-4 bäddsrum, priser mellan 890 kr-1490 kr/person. Uppge kod ”Götalands” för 10% rabatt. 29 rum totalt, först till kvarn gäller. För bokning, ring 0370-300 500.

Hoks naturcamping, ligger ca 1 mil från Vaggeryd. Bifogat finns information om de olika stugorna som finns att hyra (storlek, pris, kök osv). Först till kvarn gäller. För bokning, ring 070-236 10 10.
Erik Ormegard, Tävlingsansvarig, den 6 mars kl. 09:16