U/J SM i klassisk styrkelyft och bänkpress 2020

SM i klassisk styrkelyft och bänkpress för ungdomar och juniorer går detta år i Örebro den 14-16 februari. För mer info om exakt plats och tips på boende se den bifogade inbjudan. Anmälan sker genom att maila namn, viktklass, kategori (styrkelyft och/eller bänkpress) och ålderskategori (ungdom eller junior) till info@lundstk.se. Sista anmälningsdag för Lunds TKs lyftare är onsdag 15/1. Jag ber om ursäkt för att det är så nära inpå. Se till att fixa medlemskap för året, betala tävlingslicens och lämna in årets nya tävlingspolicy så snart som möjligt. Klubben står som vanligt för anmälningsavgift för SM.

Det finns möjlighet att kvala genom resultat på serie 1 i Svalöv 19/1, trots att detta är efter sista anmälningsdag. Anmäl er innan sista anmälningsdag precis som alla andra, men ange i anmälningsmailet att du fortfarande behöver uppnå en kvalgräns på Serie 1! Återkom direkt efter tävlingen (dvs kvällen 19/1) huruvida kvalgränsen uppnåddes så att anmälan kan slutföras.
Erik Ormegard, Tävlingsansvarig, den 5 januari kl. 11:59