Välkommen till Jullyftet hos Lunds TK!

Lunds TK arrangerar en inofficiell styrkelyftstävling för olicensierade tävlingssugna. Detta är en tävling för er som skulle vilja testa hur en tävling i styrkelyft går till men utan krav på utrustning eller licens. Syftet är att få er som är intresserade av tävling att våga testa i mer avslappnade former och så klart få nya medlemmar till klubben. Tävlingen kommer att vara upplagd precis som en riktig tävling.

Den 21 december med invägning kl 8.00-9.30.
Tävlingsstart kl 10.00.
Sista anmälningsdag den 15 december.

Kostnad:
100 kr för medlemmar.
150 kr för Icke-medlemmar.

Regler:
1. För att få tävla måste du vara olicensierad! Du ska alltså ej ha löst tävlingslicens för 2019.
2. För att få delta måste man anmäla sig i följande formulär.
3. Tävlande måste ha vägt in sig mellan 8.00-9.30.
4. Tävlande har betalt in anmälningsavgiften.
5. Tävlande får lov att utföra bara en/två moment men priserna är till för de som utför samtliga tre.
6. Alla lyft kommer att utföras med tre försök, de kommer även följa ordningen: knäböj, bänkpress, marklyft. Alla lyft kommer att bli bedömda i enlighet med SSF/IPFs regler.
7. Klädsel behöver inte vara godkänd i enlighet med SSF/IPF, men man måste ha hyfsat tighta kläder. Knävärmare, bälte och handledslindor är godkänt.

Frågor? Mejla info@lundstk.se

Varmt välkomna till oss!