Information angående flytt tillbaka till Bollhuset med mera

Renoveringen av av vår lokal på Bollhuset är snart klar och vi har fått kommunicerat att byggföretaget siktar på att vara klara senast den 19/8, förhoppningsvis lite tidigare. Detta innebär att vi snart kan återvända och starta upp igen i våra ordinarie lokaler, samt ha en nyinvigningsfest i samband med uppstarten. Exakta datum kommer att meddelas vid senare tillfälle.

Styrelsen har beslutat att vad gäller medlemsavgift så gäller för resten av 2019 350 kr respektive 500 kr för juniorer respektive seniorer och det går bra att betala in redan nu.

Vi vill även i samband med detta inlägg informera om att samarbetet med RGA upphör från och med den 1/7 samt att vi mycket sannolikt har kvar Stenkrossen för tävlingsträning fram till inflyttningen på Bollhuset. För er som vill hjälpa till med flytten kommer mer information senare.

Ett längre mail med mer detaljerad information har skickats ut till de som var medlemmar under 2018, är medlemmar under 2019, samt de som i olika avseenden kontaktat oss under våren vad gäller möjligheten att bli medlem i föreningen.

Vi ses på flaket!
Lunds TK, den 25 juni kl. 21:15