Angående serie 1 i SL/BP

Serie 1 i SL/BP gick av stapeln i söndags och jag vill skicka ett stort tack till de tävlande och alla som var där för att hjälpa till eller heja, vilket gjorde det till en riktigt bra tävling för klubben! Riktigt kul att se många, bland annat ett flertal nya lyftare, göra väldigt bra ifrån sig med distriktsrekord och SM-kval till höger och vänster. Dessutom kul att klubben lyckades fylla alla våra lag till serien. Där förtjänar våra damer ett extra tack då flera egentligen inte planerat att tävla men ändrade sig för att skicka upp oss i elitserien!

Efter tävlingen och de tidigare nämnda rekorden och kvalen vill jag påminna om att distriktsrekord ska anmälas till Johan Swahn på johan@tktrosso.com och att alla som är intresserade att tävla på SM själva behöver anmäla intresse till klubbens mail. Kom ihåg att också ange avsedd tävlingsgren (klassiskt/utrustat styrkelyft/bänkpress etc) samt viktklass.

Vänlig hälsning,
Erik Ormegard