Mer information inför serie 1 i SL/BP och funktionärer sökes!

Serie 1 i SL/BP går alltså av stapeln söndagen 17:e februari på RGA Training Center i Malmö (Baragatan 3) och arrangeras av Malmö Kraftsportklubb (MKSK). Gruppindelning och invägningstider går att hitta i den bifogade PDF-filen.
Information från arrangörerna som kan vara intressant är att de som behöver parkering hänvisas till kringliggande område (villakvarter samt en parkering nedanför där det finns ett stort boulecenter) och inte precis utanför gymmet. För kollektivtrafik sök på hållplats Håkanstorp. 3 olika bussar stannar vid den och därifrån är det ca 300 m promenad. Från Värnhem ca 10-15 min promenad.
De informerar också om att lokalen inte är gjord för att hålla stora tävlingar utifrån faciliteter såsom stora omklädningsrum och flera toaletter. Det finns alltså en toalett och det finns två mindre omklädningsrum med en dusch i vardera. Det ena rummet kommer att användas för invägning delar av dagen, se invägningsschema. Med anledning av detta behöver vi hjälpas åt att hålla toaletten så fräsch det går och inte ockupera den i onödan.
I lokalen finns en kyl där det går att handla energidryck, proteinmilkshake och bars. MKSK kommer att ordna med lite lättare fikaförsäljning. De tar Swish, ej kontanter. Maskinen tar kort.
Detta kommer att bli en väldigt stor tävling så det är viktigt att alla hjälps åt att hålla ordning under dagen. Alla tar ansvar för att plocka undan sitt eget skräp och slänga tomburkar i pantinsamling och skräp i sopsäckar osv. Tävlingens omfattning betyder att tävlande eventuellt kan behöva att vara beredda på att hjälpa till med klovning. Arrangörerna ber också varje klubb ha med sig minst en person som kan bistå med att vara funktionär under dagen, så om någon/några skulle kunna tänka sig att hjälpa till får de hemskt gärna höra av sig.
Arrangörerna uppmanar också att en trevlig ton och ett extra leende trots ett pressat schema fungerar väldigt bra för att hålla en god stämning.
Bilagor:
Lunds TK, den 12 februari kl. 22:07