Tävlingsgenomgång inför serie 1 söndagen 3 februari

Inför årets första serietävling i styrkelyft och bänkpress anordnas söndagen 3 februari klockan 14 ett tillfälle för klubbens tävlingsintresserade som känner ett behov av att gå igenom de regler och rutiner som gäller på tävling. Det kommer dessutom finnas möjlighet att få svar på alla möjliga frågor gällande att tävla i styrkelyft. I samband med detta kommer det finnas möjlighet att träna tillsammans och t.ex. öva på de signaler som gäller i de olika lyften på tävling. Trots att tillfället är mest riktat åt de nyare på klubben så är våra mer erfarna lyftare förstås varmt välkomna att komma och dela med sig av sina tävlingserfarenheter, diskutera träningsupplägg eller bara dricka kaffe.
De som kommer vara där och hjälpa till är i första hand Agnes Rudin som har en hel drös medaljer och tävlingserfarenhet från DM, U-SM, NM och SM, för att inte tala om att hon är regerande mästare i damklassen sen klubbmästerskapet 2018! Även klubbens tävlingsansvariga, Erik Ormegard, kommer vara där.

Vad: Tävlingsgenomgång inför serie 1 i sl/bp
Var: Klubbens tillfälliga träningslokal på Gylleholmsgatan 16