Resultat från klubbmästerskapet

I lördags eftermiddag hölls det första klubbmästerskapet efter många års frånvaro. Tanken är att det här framöver ska bli en årlig tradition, där utöver möjligheten att vinna gratis medlemskap i föreningen även evig ära står på spel. De som följer oss på Instagram hann säkert med att se några bilder från tävlingarna under våra stories, samt att det även ligger en del material från dagen på vår profilsida.

Efter några timmars kamp i de tre klasserna (dam, herr samt ungdom) i grenarna stående längdhopp, statiska hantellyft åt sidorna, viktskivegreppning, dips, kast med medicinboll, sälrodd samt en avslutande omgång med plankan (där så klart alla tävlade samtidigt mot varandra) korades så segrarna:

Ungdomar:
1. Sten Citron, 67p
2. Jesper Werne, 65p
3. Herman Ekelund, 64p
3. Mahan Safordoust, 64p

Damer:
1. Agnes Rudin, 84p
2. Josefin Henriksson, 70p

Herrar:
1. Dino Larsson, 77p
2. Adam Ledwon, 61p
3. Erik Ormegard, 54p
4. Daniel Johansson, 52p
5. Gustav Furukrantz, 49p
6. Sebastian Henriksson, 43p
7. Abraham Kiflom, 30p

Som synes ovan är det delad tredjeplats i ungdomsklassen. Det kommunicerades under lördagen ut att Herman ensam hamnade på tredje plats, men efter kontrollräkning av protokollen visade det sig att även Mahan nådde upp till 64p vilket innebär delad tredjeplats. Naturligtvis kan även du Mahan hämta ut en klubbtröja som pris. Även en plakett är beställd.

De bästa resultaten som uppnåddes i de respektive grenarna kommer också att hållas som klubbrekord, vilka blir möjliga att slå vid klubbmästerskapet nästa år. Resultaten från tävlingen återfinns här och rekorden finns här (samt även länkade under "Om Lunds TK -> Tävlingsverksamhet").
Lunds TK, den 17 december 2018 kl. 20:15