Seminarium i knäböj med Styrkelabbet

Den 22/9 kommer Daniel och Philip från Styrkelabbet att hålla ett seminarium om knäböj på Lunds TK där klubbens medlemmar har möjlighet att delta. Innehållet kommer primärt att rikta sig mot nybörjare till medelnivå.

Upplägget kommer att bestå av omväxlande teori och praktik med individuell feedback, samt lite tränings- och tävlingsplanering. För att kunna ge alla deltagare så stor behållning som möjligt av seminariumet är antalet platser begränsat till max 15 deltagare och det är först till kvarn som gäller.

Seminariumet börjar klockan 09 på lördagen den 22/9 och håller på fram till runt klockan 12. Därefter är gymmet öppet som vanligt för klubbens medlemmar (detta innebär också att gymmet är stängt under denna tiden för de som vill hålla öppet extra på förmiddagen). Kom ombytt och redo att knäböja. Det går givetvis bra att delta även helt utan att lyfta själv, men du kommer att få ut mer av dagen om du är beredd på att lyfta tungt.

Lättare fika kommer att serveras under seminariumet.

För att täcka kostnaderna i samband med seminariumet är där en anmälningsavgift om 250 kr.

Anmälan
Skicka ett mail till info@lundstk.se angående din anmälan. Efter bekräftelse om att du fick en plats, gör en inbetalning om 250 kronor till klubbens PG 432964-5 med ditt namn och texten "Styrkelabbet". Medlemskap i Lunds TK är ett krav för att få delta.
Lunds TK, den 16 augusti kl. 17:17