Sommaruppehåll för ungdomsträning

Vårterminen är över och med det så tar ungdomsträningen uppehåll för sommaren. Vi ungdomstränare vill passa på att tacka klubbens ungdomar för alla roliga träningstillfällen. Extra roligt var det att se trettonåriga Sten genomföra sin första tävling i styrkelyft på Serie 2, där han fick 9 av 9 godkända lyft och slog flera personbästa. Väldigt välförtjänt med tanke på Stens seriösa inställning till hans träning och en bra start på hans ambitioner att tävla inom styrkelyft!

Vi hoppas att höstens träning har varit lika givande för er ungdomar som det har varit för oss tränare, att träningsglädjen håller i sig och att vi ses igen till hösten! Vi vill också tacka klubbens medlemmar som tagit hänsyn till att vi varje torsdag har haft behov av olika delar av klubbens utrymme.

Ha en jättebra sommar!

Mvh,