Inköp av utrustning

Arrangemanget av Polis-SM i styrkelyft/bänkpress (för vilket klubben erhöll ersättning från Polismyndigheten) samt det faktum att A-hallen avbokades inför serie 2 i styrkelyft/bänkpress på grund av relativt lågt antal deltagare har resulterat i att klubben har ett litet monetärt överskott tillgängligt, något som styrelsen ser som rimligt att återinvestera i utrustning till klubben så att medlemmarna får glädje av dessa pengar. För att avgöra vad som ska införskaffas beslutades på senaste styrelsemötet att genomföra en omröstning, vilken återfinns på länken nedan.

Notera att för att undvika att omröstningen manipuleras krävs inloggning via ett Google-konto. Omröstningen kommer att stängas 23:59 24/5.

Omröstning
Lunds TK, den 18 maj kl. 22:56