Polis-SM och serie 2

Lördagen den 12:e maj kommer Polis-SM i klassisk styrkelyft och bänkpress gå av stapeln på Bollhuset i Lund. Möjlighet finns för en handfull av klubbens lyftare att, samtidigt som Polis-SM körs, tävla på serie 2.

Söndagen den 13:e maj kommer "vanliga" serie 2 att gå på Bollhuset i Lund. Mer information och anmälningslista kommer upp när det närmar sig.

Det blir alltså en full helg med lyftning, så boka in datumen redan nu! Vi kommer i vanlig ordning behöva all hjälp vi kan få från klubbens medlemmar. Som tack för att vi arrangerar Polis-SM får vi som klubb ersättning i form av pengar som kommer kunna användas till att rusta upp lokalen och för inköp av ny utrustning. Så det bör ligga i allas intresse att hjälpa till.
Lunds TK, den 10 mars kl. 13:05