Prova på utrustad bänkpress

Äntligen kommer det erbjudas tillfälle för de klubbmedlemmar som vill uppleva känslan att ha mer vikt i händerna än någonsin tidigare, bli ihoptryckt från alla håll och få blåmärken på konstiga ställen! Jag pratar förstås om att testa utrustad bänkpress.

Många på klubben har uttryckt intresse att testa utrustad bänkpress, så den 27/3 från kl 18.30 erbjuds tillfälle att låna tröjor i olika storlekar och samtidigt få expertishjälp av några av de mest erfarna utrustade lyftare som vi har på klubben.

För att underlätta planeringen så vill jag att anmälan sker i följande formulär. Ange namn och gärna vikt + längd för att kunna uppskatta vilka storlekar på tröjor som kommer behövas. Tillfället är endast för medlemmar på LTK. Anmäl er i god tid!

Anmälningsformulär

Vänliga hälsningar,