Våra interna poängligor

Under 2017 deltog Lunds TK med lag i 6 serier och härvid har några av klubbens lyftare utmärkt sig och samlat många poäng till vår klubb. Bästa poängplockare och därmed vinnare av Lunds TK:s interna ligor blev följande lyftare.

Styrkelyft
I damlaget vann Frida Ulfves som deltog i tre omgångar och fick ihop 1217,99 poäng till klubben.
I herrlaget vann Gustav Furukrantz som på fyra omgångar samlade ihop 1353,79 poäng.

Bänkpress
I damlaget var det även här Frida Ulfves som samlade mest poäng, på tre omgångar lyfte hon ihop 260,38 poäng.
I herrlaget vann Tomas Malm som på fyra omgångar samlade ihop 358,03 poäng till klubben.

Tyngdlyftning
I damlaget var det Sandra Lundberg som presterade bäst och samlade mest poäng, 749 poäng totalt över fyra omgångar.
I herrlaget vann Linus Röman som samlade ihop hela 941 poäng på fyra omgångar till klubben.

Tack för era fina insatser för klubben!
Det är viktigt för klubbens lag att våra lyftare är aktiva och ofta deltar i serieomgångarna. Aktivt deltagande krävs för att vi ska kunna hävda oss i den hårda konkurrens som finns i serierna.

Prisutdelning kommer att ske på klubbens årsmöte den 14 mars.
Lunds TK, den 25 februari kl. 18:30