Ungdomsträning

I motsats till vad många tror så har styrketräning sedan länge visats vara hälsosamt för ungdomar. Det förutsätter förstås att det utförs på rätt sätt och klubben vill därför se till att fler ungdomar lär sig vad som menas med hälsosam styrketräning och hur den utförs. Träningen innebär samtidigt en introduktion till styrkesporterna styrkelyft och tyngdlyftning.

Vårens upplägg med gemensamma träningstillfällen för ungdomar fortsätter därför från och med idag, den 27/9. Träningen riktar sig till ungdomar (killar och tjejer) i åldrarna 12-15 år och utförs tillsammans med tränarna Erik Ormegard och nytt för våren, Filip Flink.

Den gemensamma träningen är kostnadsfri och sker torsdagar 18.00-19.30. För de ungdomar som går på den gemensamma träningen och som dessutom vill träna utöver det så gäller en lägre medlemsavgift. Intresse anmäls till: erik_ormegard@hotmail.com. Frågor om träningen tas gärna emot på samma mailadress men de kan förstås också ställas till Erik eller Filip. direkt Frågor om medlemskap är bäst riktade till klubbens mailadress: info@lundstk.se.
Lunds TK, den 22 september 2017 kl. 06:57