Blandad info

Serie 3 går av stapeln söndagen 17 september på Hälsomagasinet i Svalöv. Anmälningslista sitter på klubbrumsdörren. Sista anmälningsdag för Lunds TKs lyftare är 10 september.

Vill även passa på att meddela att DM i styrkelyft kommer att gå i Lund 11–12 november, så boka in datumen redan nu. Förutom många tunga lyft vill vi se många ideella insatser då det sannolikt kommer att bli ett stort tvådagarsarrangemang.

Sydsvenska styrkelyftförbundet bjuder in till klovarutbildning nästa söndag 20/8 i Helsingborg, mellan 12–15:
”Vi vill att så många som möjligt i sydsvenska distriktet går den här utbildningen både för att höja standaren för klovningen på våra egna kommande tävlingar och för att möjligt vara till hjälp inför EM 2018. De klubbar som hjälper till på EM kommer vara med i en fördelningsnyckel utav ekonomiskt bidrag beroende på hur mycket man har hjälpt till.”

Förutom veteran-EM nästa år kommer även öppna VM i klassisk styrkelyft att arrangeras i Helsingborg 2019 där det kommer finnas ett stort behov av klovare. Detta är alltså en ypperlig möjlighet att få träna på detta. Lunds TKs lyftare kan anmäla sig till info@lundstk.se för mer info.
Lunds TK, den 15 augusti 2017 kl. 13:28