Ungdomsträning

I motsats till vad många tror så har styrketräning sedan länge visats vara hälsosamt för ungdomar. Det förutsätter förstås att det utförs på rätt sätt och klubben vill därför i samband med en ungdomssatsning se till att fler ungdomar lär sig vad som menas med hälsosam styrketräning och hur det utförs.

Ett nytt koncept för våren är gemensamma träningstillfällen för ungdomar i åldrarna 10-15 år tillsammans med vår utbildade tränare Erik Ormegard. Den gemensamma träningen är kostnadsfri och sker torsdagar 18.00-19.30. För de ungdomar som går på den gemensamma träningen och som dessutom vill träna utöver det så gäller en lägre medlemsavgift på 700 kr per kalenderår.

Ingen formell anmälan krävs för att komma på den gemensamma träningen, men intresse får gärna anmälas i förväg till: erik_ormegard@hotmail.com. Frågor om träningen tas gärna emot på samma mailadress. Frågor om medlemskap är bäst riktade till klubbens mailadress: info@lundstk.se.
Lunds TK, den 22 februari 2017 kl. 17:06