Ny tävlingspolicy

Inför 2017 års tävlingssäsong kommer en ny tävlingspolicy att börja gälla för Lunds TKs lyftare. Den ska läsas igenom av samtliga lyftare (både styrkelyft/bänkpress och tyngdlyftning), samt undertecknas som en bekräftelse på medgivande av villkoren för att tävla för Lunds TK och för att licens ska lösas.

Den påminner om den tidigare tävlingspolicyn, där de huvudsakliga förändringarna är:

• Tävlande måste träna på klubben minst en gång i månaden då tävlingsansvarig för respektive sport finns på plats.
• Nya tävlande ska ha bedrivit sin träning sedan en viss tid tillbaka på klubben innan licens kan lösas.
• Vara en god ambassadör för Lunds TK, vilket bland annat innebär avståndstagande till uttalanden i offentliga sammanhang rörande doping och dopade lyftare som kan verka negativt för föreningen.
• Kassören kommer i framtiden sköta bokning av resor samt boende till större tävlingar.

Som vanligt gäller att man hjälper till vid gemensamma aktiviteter så som städdagar, ställer upp som klovare/sekretariat vid hemmatävlingar samt ställer i ordning och städar undan efter hemmatävlingar.

Se policyn på lundstk.se för mer detaljer. Skriv ut och skriv under, eller be någon i styrelsen låsa upp klubbrummet där det finns kopior.

VI ser fram emot ett starkt tävlingsår 2017!
Tävlingsansvariga Lunds TK, den 18 december 2016 kl. 20:17