Ledare

Lunds TK söker nu någon som kan fungera som ledare för träning hos oss av barn och ungdomar i åldern runt 10 till 15 år under våren 2017. Anställningen ämnas ske i projektform, med målet att rekrytera barn och ungdomar till att börja träna styrketräning hos oss, gärna i form av styrkelyft och tyngdlyftning.

Ditt uppdrag kommer att bestå av två delar, dels en uppsökande verksamhet där du tar kontakt med skolor och fritidsgårdar och presenterar dig och möjligheterna som erbjuds till träning på Lunds TK, dels kommer du att fungera som tränare en kväll i veckan för denna grupp av barn och ungdomar. Fokus för träningen bör ligga på att finna en glädje till fysisk aktivitet, men också att uppmuntra de som rekryteras till att fortsätta vara aktiva styrkelyftare och tyngdlyftare och integreras som en naturlig del av klubben. Det kommer att vara ganska fritt fram för dig hur du vill lägga upp ditt arbete; Lunds TK kan såklart hjälpa dig med de kontakter vi har, men du bör vara en driftig människa som inte är rädd för att vara drivande gentemot skolor och fritidsgårdar. Som avslutning på våren tänker vi oss att du arrangerar någon form av klubbmästerskap för ungdomar. Förhoppningsvis är sedan Lunds TK till DM 2017 väl representerade inom ungdomskategorin.

Om projektet faller väl ut under våren är det även Lunds TKs förhoppning att genomföra ett liknande projekt under även hösten 2017 och framöver hoppas vi att barn och ungdomsträning blir en naturlig del av vår aktivitet.

Du som söker tjänsten bör vara en positiv person, ha stort tålamod, vara kunnig inom träning och drivande som person. Projektets framgång kommer att bero på dig. Vid intresse, så skicka din ansökan till info@lundstk.se. Ansökan bör bestå av ett personligt brev samt ett relevant CV. Eftersom det handlar om träning av barn och ungdomar behöver du som erbjuds projektet på begäran kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret.

Viss utbildning vad gäller barn- och ungdomsträning för dig som blir tilldelad projektet kan erbjudas inom ramen för vad SSF, STF samt SISU Idrottsutbildarna erbjuder, där klubben står för kostnaderna.

Ersättning utgår för 8 x 2h besök på skolor och fritidsgårdar, samt träningsledare 2h x 20 veckor.

Intervjuer med kandidater kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten ämnas vara klart den 15/12. Eventuella frågor om projektet riktas mot info@lundstk.se eller om ni ser Stefan B. eller Kristoffer på klubben så går det bra att prata med dem direkt.
Lunds TK, den 14 november 2016 kl. 20:31