Domarutbildning styrkelyft och bänkpress

Helgen den 9-10 april anordnar Sydsvenska styrkelyftsförbundet domarutbildning för nya distriktsdomare.

Plats: Malmö Lyftarklubbs lokaler Lundavägen 60 i Malmö
Handledare: Magnus Ekvall och Tony Ekblad

Anmälan sänds till magnus.ekvall@minepost.nu senast den 1/4.
I anmälan ska det ingå:
- Namn
- Personnummer
- Förening
- Mailadress
- Telefonnummer

Närmare information om starttider med mera kommer lämnas ut efter anmälningstiden har gått ut.

Kursen är öppen för alla distrikt och föreningar som önskar få nya domare till vår sport. Vid mindre än 5 deltagare kan det bli aktuellt att ställa in utbildningen. Deltagare får stå för sina egna kostnader som mat och logi. Anmälningsavgift fritt för deltagare från distriktet 200:- övriga, insättes på PG-konto 1005588-7.

Då tävlingarna i distriktet numera är uppdelade på flera dagar finns det goda möjligheter till att kombinera lyftningen med att vara domare.

Tillägg: Som domare arvoderas man för varje dömd tävling. Klubben betalar 500 kr/tävling och Sydsvenska betalar 500 kr/tävling. Dessutom fås gratis medlemsskap i Lunds TK året efter man har dömt.
Styrelsen, den 21 februari 2016 kl. 18:14