Lundamästerskap i tyngdlyftning!

Ökat intresse för tyngdlyftning!
Allt fler medlemmar tränar tyngdlyftning och nu är det läge att förverkliga det vi under flera år har pratat om, att åter söka medlemsskap i Svenska tyngdlyftningsförbundet. Lunds TK är inom tyngdlyftning en anrik klubb med flertalet nationella och internationella meriter, men vi får gå tillbaka ända till tidigt 80-tal för att finna senaste tävlande för klubben.

Den 20 september bjuder vi in till Lundamästerskap i tyngdlyftning.
Invägning kl.9.00-10.00.
Starttid kl.10.30.

Medlemmar i Lunds TK deltager gratis, övriga lundabor betalar 100kr i startavgift. Anmälan görs antingen på teckningslista som sätts upp på klubbrumsdörren eller via e-post till info@lundstk.se. Ange namn och mobilnummer. Det blir endast två tävlingsklasser, en dam- och en herrklass där vi använder viktkoefficient enligt Sinclair-tabellen.

Första pris i respektive klass är ett träningskort på ett år hos Lunds TK.
Lunds TK, den 4 augusti 2015 kl. 21:47