Hjälp med lås av ytterdörr på kvällar

Vi behöver hjälp av er medlemmar som brukar träna till strax innan stängningsdags, eller så att säga sist för kvällen.

Ett gäng ungdomar har kvällstid, framförallt på helger, börjat ta för vana att uppehålla sig inne i judolokalen. En del plattor i taket samt något ljusrör har förstörts. Man kan tycka att judolokalen inte är vårt ansvar, men problemet är att de kommer dit genom vår lokal där dörren hittills har stått öppen efter "stängningsdags".

Vill du/ni som tränar sist för kvällen, vare sig det är vardag eller helgdag, låsa dörren.

Skulle någon av er medlemmar se några ungdomar på väg in i judolokalen med en fotboll i famnen, stoppa dem och be dem gå ut.

Hjälps vi inte åt med att finna en fungerande lösning på problemet med obehöriga i lokalerna, kan det tänkas att kommunen inför nyckelansvar för all tid vi nyttjar träningslokalen.
Lunds TK, den 23 mars 2015 kl. 19:33