Tävlingar och datum att hålla koll på

Serieomgång 1 SL och BP
Serieomgång 1 anordnas av oss lördagen den 7/2. Preliminär invägningstid 09.00-10.30, preliminär tävlingsstart 11.00. Vi ställer i ordning lokalen fredag 6/2 kl 19.00. Gymmet är stängt för allmän träning lördagen 7/2.

Anmälningslista sätts upp på klubbrumsdörren i veckan. Glöm inte att för att få tävla måste både medlems- och licensavgift vara betald! Licensen betalas in på klubbens plusgiro-konto och ska vara betald senast 24 januari! Kontakta info@lundstk.se vid frågor.

Vi behöver även folk som kan hjälpa till med klovning och sekretariat. Är du sugen på att vara speaker? Hör av dig till oss!

Götalandsmästerskapen
Nytt för i år är att det kommer arrangeras Götalandsmästerskapen den 20-22 mars i Gnosjö. För fullständig inbjudan och information följ denna länk. Anmälningslista sätts upp på klubbrumsdörren i slutet av månaden. Klubben står för anmälningsavgift samt reseersättning i samband med tävlingarna, ej boende.

Klubbtröjor
Nya klubbtröjor med den nya loggan är på g och kommer förhoppningsvis vara klara till försäljning lagom till serieomgång 1.

Gemensam träning
Nästa gemensamma träning äger rum tisdagen 27/1 mellan kl. 18 och 20. Vi bjuder på fika, välkomna!

Städdag
Söndagen 1/3 kl 14.00 har vi städdag på gymmet. Kom och hjälp till och snygga till gymmet. Självklart kommer det att finnas fika!

Årsmöte
Planera in onsdagen den 11/3 kl 19.00, då är det dags för vårt årsmöte. Mer information kommer senare.
Lunds TK, den 18 januari 2015 kl. 20:45